Loodgieters Rotterdam

Loodgieter Rotterdam
Bel: 010-300 9149

Bij 010-Loodgieter-Rotterdam.nl bent u in vertrouwde Rotterdamse handen en aan het juist adres in Rotterdam. De 010-Loodgieter staat 24/7 uur voor u klaar om (acute) loodgieter problemen snel op te lossen in Rotterdam en omgeving. Lekkage - verstopping - loodgieter - riolering - afvoer - 24/7.

lekkage rotterdam

Lekkage Rotterdam

Dak lekkages zijn veelal een gevolg van de weersinvloeden die wij kennen in Nederland. De zon en wind zorgen ervoor dat verbindingen veel te verduren hebben. Als na een periode van droogte het gaat regenen, ontstaan vaak lekkages. Wij hebben veel ervaring met het opsporen van lekkages en het vakkundig verhelpen van de oorzaak.

Lekkage aan waterleiding

U kunt ook een lekkage hebben aan een waterleiding. Dit kan een verbinding zijn of een leiding die gesprongen is. Indien u leidingen verouderd zijn is het goed om te overwegen om de gehele leiding te vernieuwen. Indien u namelijk alleen het punt waar de lekkage zit verhelpt kan de leiding op een andere zwakke plaats ook springen met alle gevolg schade van dien. Een waterleiding op moeilijk bereikbare plaatsen kan het beste uit één stuk bestaan, verbindingen blijven de zwakste schakels.

Naast het werken met flexibele waterleidingen beschikken wij ook nog over het ambacht loodgieten. Om te voorkomen dat waterleidingen springen tijdens vorst is het van belang om uw leidingen goed te isoleren, wij gebruiken materialen met een hoge isolatie waarde.

Lekkages aan dak en waterleidingen zijn altijd beter voorkomen dan genezen. Het gevolg van waterschade brengt hoge kosten met zich mee.

Lekkage spoedservice

Hebt u direct een loodgieter nodig bel dan: 010-300 9192. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor directe hulp bij lekkages.

U kunt ons bellen bij lekkages aan:

  • Dak lekkages
  • Lekkages aan CV
  • Lekkages aan waterleidingen
  • Lekkages aan afvoeren
  • Lekkages aan riolering
  • Lekkages aan kranen

 

Lekkageservice Rotterdam, bel: 010-300 9192