Loodgieters Rotterdam

Loodgieter Rotterdam
Bel: 010-300 9149

Bij 010-Loodgieter-Rotterdam.nl bent u in vertrouwde Rotterdamse handen en aan het juist adres in Rotterdam. De 010-Loodgieter staat 24/7 uur voor u klaar om (acute) loodgieter problemen snel op te lossen in Rotterdam en omgeving. Lekkage - verstopping - loodgieter - riolering - afvoer - 24/7.

Loodgieter

Loodgieter Rotterdam 24/7

Help! Lekkage, water, verstopping .… Snel een loodgieter nodig vanwege lekkage aan uw dak, waterleiding of afvoer problemen? Als er een waterleiding is gesprongen draai dan eerst uw hoofdkraan dicht! Bel nu snel ons, om te bespreken wat we het beste kunnen doen op dit moment. Onze 24 uur service voor acute loodgieter probleem is 24/7 bereikbaar op telefoonnummer: 010-300 9192. Tot zo!

Directe hulp bij lekkages

Onze loodgietersdienst staat altijd, dag en nacht, 7 dagen per week voor u klaar. Ook in het weekend en tijdens feestdagen! Wij beschikking over een uitgebreid wagenpark, deze wagens zijn ingericht met de modernste apparatuur. De vakkundige loodgieter kan met deze hulpmiddelen snel en effectief te werk gaan, gevolg hiervan is dat uw probleem sneller kan worden gevonden en verholpen.

De volgende problemen lossen onze ervaren loodgieters direct op:

U onze loodgietersdienst ook bellen voor:

Kortom: wij zijn snel vakkundig altijd bereikbaar en kunnen vrijwel al uw problemen in en rond uw huis of bedrijf verhelpen in elke regio. Bel: 010-300 9192

Renovatiewerkzaamheden

Naast het oplossen van acute loodgietersproblemen is ons loodgietersbedrijf ook expert in het aanleggen van leidingen of het aansluiten van apparatuur. Wij renoveren ook badkamers of installeren een nieuwe CV installatie. Voor het aanbrengen van nieuw zinkwerk en dakbedekking bent u ook aan het juiste adres bij de 010-Loodgieter.

Zinkwerk

Lekkende dakgoten zijn niet alleen vervelend maar zorgen uiteindelijk ook voor de nodige schade. Het is dan ook belangrijk dat uw regenwaterafvoersysteem van boven tot beneden in goede staat is. Onze loodgieters repareren of vervangen uw oude zinken goten en passen alle afvoeren aan naar uw wens en in de stijl van uw woning. Vervang tijdig uw oude dakbedekking, bij een lekkage bent u te laat en het gevolg is dat u aanzienlijk meer kosten heeft vanwege waterschade.

Dakbedekking

Ook in het geval van lekkage of slijtage aan het dak van uw huis, garage of bijkeuken bent u bij www.010-loodgieter.nl aan het juiste adres. Na reparatie of vervanging van de oude dakbedekking en het aanbrengen van aluminium dakranden of zinken afdeklijsten is uw dak is weer helemaal als nieuw!

Centrale verwarming ( CV )

Om aangenaam te kunnen wonen of werken is een prettig binnenklimaat van groot belang. Onze loodgieters kunnen hiervoor zorgen door bijvoorbeeld:

 • Het uitbreiden of compleet installeren van een cv-installatie
 • Vervangen van radiatoren/radiatorkranen
 • Vloerverwarming

Uiteraard kunnen wij u adviseren in welke kostenbesparende en milieubewuste oplossing voor uw woning de beste oplossing is.

Sanitair

Wilt u uw badkamer verbouwen en wilt u het toilet liever op een andere plek? Onze loodgieters passen de waterleiding en riolering geheel naar uw wensen aan. Ook kunnen wij de renovatie en installatie van uw wc, wastafel, douche, douchewand, bad, douche – of badkraan verzorgen.

Installatiewerkzaamheden

Het aanleggen van gas-, water- en afvoerleidingen behoort tot een van de specialismen van onze loodgieters. Zij passen uw huidige leidingwerk aan als u bijvoorbeeld uw keuken wilt verbouwen. Of verleggen de leidingen voor uw nieuwe badkamer. U kunt hen uiteraard inschakelen voor alle voorkomende loodgieter werkzaamheden in en om uw woning. En ook het installeren van een nieuwe spoelbak, een wastafel of een (douche) kraan regelen zij graag voor u.

Veel voorkomende installatie werkzaamheden:

 • aanleggen gas-, water- en afvoerleidingen (riolering)
 • aansluiten van vaatwasmachines
 • installeren van een (hang) toilet
 • renovatie badkamer
 • wastafels en spoelbakken plaatsen
 • verzorgen van de aansluitingen voor de vaat- en wasmachine
 • aanleggen van een buitenkraan inclusief afvoer
 • leidingreparaties
 • kranen monteren
 • sanitair installeren
 • cv installatie
 • geisers aansluiten
 • boilers plaatsen
 • leggen van leidingwerk voor uw nieuwe keuken
 • het aansluiten van uw (gas)fornuis

Advies en installatie

Wij geven u graag een advies op maat, helemaal toegesneden op uw situatie. Zodat u in de toekomst comfortabel en veilig woont en werkt. Of het nu gaat om het aanleggen van (water) leidingen, het monteren van een toilet of het aansluiten van uw vaatwasser. Uiteraard volgt na ons deskundig advies een snelle en feilloze installatie. Voor meer informatie kunt u ons telefoonnummer bellen: 010-300 9192.