Loodgieters Rotterdam

Loodgieter Rotterdam
Bel: 010-300 9149

Bij 010-Loodgieter-Rotterdam.nl bent u in vertrouwde Rotterdamse handen en aan het juist adres in Rotterdam. De 010-Loodgieter staat 24/7 uur voor u klaar om (acute) loodgieter problemen snel op te lossen in Rotterdam en omgeving. Lekkage - verstopping - loodgieter - riolering - afvoer - 24/7.

Riolering

Help! Vieze luchtjes … Snel een loodgieter in Rotterdam nodig omdat u toilet niet meer door loopt of is er een afvoer verstopt? Erg vervelend, gelukkig zitten onze riool en afvoer ontstoppingsspecialisten voor uw klaar om uw verstopping te ontstoppen. 24 per dag en 7  dagen per week is ons riooldienst te bereiken, bel direct ons spoed nummer in Rotterdam: 010-300 9192 om uw situatie te bespreken.

De rioleringsspecialist

Als u zoekt naar een duurzame oplossing dan bent u aan het juiste adres. Onze jaren lange ervaring met het lokaliseren en oplossen van verstoppingen aan afvoeren en riolering zorgt dat u snel van uw verstopping af bent. Onze monteurs zijn vakbekwaam en gecombineerd met uitstekende apparatuur kunnen ze u er goed helpen. Helaas zijn er nog erg veel bedrijven die u misschien snel en goedkoop helpen maar daardoor niet de oorzaak van uw verstopping aanpakken, met als gevolg schade aan uw afvoer of  de oorzaak niet opgelost. Tijdelijk bent u dan aan uw verstopping geholpen maar de schade en de bijkomende kosten in de nabije toekomst kunnen erg hoog zijn.

Bij ons wordt eerst naar de oorzaak van uw probleem gezocht alvorens wij uw afvoer of riolering met behulp van de juiste apparatuur ontstoppen. Indien nodig repareren wij uw afvoer of riool zodat u geen problemen nadien heeft.

010-loodgieter.nl de specialist voor vakkundig ontstoppen van toilet, afvoer en riolering. Onze monteurs staan 24 uur per dag voor u klaar om uw verstopping op te sporen en te verhelpen. Wij werken in Rotterdam en omstreken en kunnen in de meeste gevallen snel ter plaatse zijn. Wij verhelpen allerlei soorten verstoppingen, u kunt denken aan een een verstopte afvoer, toilet, riolering of afwateringskanaal.

Onze riool-ontstoppers staan dag en nacht klaar om acute verstoppingen op te lossen. Onze ontstoppers zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer: 010-300 9192.

Een verstopping van uw afvoer of uw toilet is erg vervelend. Vooral omdat het vaak gebeurt op een moment dat het echt niet uitkomt. Vanzelfsprekend lossen onze rioolspecialisten – ongeacht het tijdstip – uw verstopping met liefde op, maar u kunt ook zelf een aantal zaken doen om te voorkomen dat u ons nodig heeft. Want voorkomen is altijd beter (en prettiger) dan genezen!

Rioolproblemen

Als het hard regent, moet het riool veel water verwerken, zeker naar een droge periode kunnen dan problemen ontstaan. De lucht in het riool krijgt dan minder ruimte en moet eruit. Maar u wilt deze vieze lucht uiteraard niet in uw huis hebben! Normaal gesproken verlaat die lucht uw riool (en dus uw huis) via een open rioolpijp die door uw dak naar buiten steekt. Uw eigen riool moet daarbij dan wel luchtdicht zijn en geen gebreken of lekken vertonen. Het is verstandig om in de buurt van de ontluchtingspijp geen dakkapel of dakraam te plaatsen. Want dan hebt u de stank alsnog in uw woning!

Stank en bubbels

Steekt er geen ontluchtingspijp uit uw dak? Dan kunt u problemen krijgen, zoals bubbelende afvoeren of stank in huis. Is uw riool niet verstopt, maar hoort u tóch bubbels, dan is er iets met de ontluchting niet in orde. Ook als alle rioolaansluitingen in uw huis een stankslot hebben en uw riool tóch stinkt, is er sprake van een ontluchtingsprobleem. Schakel bij dit soort klachten altijd een deskundige in. Bel direct ons noodnummer 010-300 9192.

Stank zonder bubbels

Hebt u last van een vieze rioollucht in huis maar bubbelt het riool niet? De oorzaak hiervan kan een slecht werkend of kapot stankslot zijn (bijvoorbeeld een zwanenhals onder een gootsteen). Bijvoorbeeld omdat al het water verdampt is na een lange vakantie. Het riool staat dan direct in een open verbinding met de lucht in uw huis. U kunt dit oplossen door een flinke hoeveelheid water in de betreffende gootsteen, wasbak of put te gieten.

Stank in de buurt van dakkapel of dakraam

Als u een rioollucht ruikt bij uw dakraam of dakkapel in de buurt, dan is de kans groot dat uw ontluchtingspijp er vlak naast staat. Als u in een wat ouder huis woont, kan die lucht ook uit de regenpijp komen, vooral als het regent. Neem voor het verhelpen van dit probleem contact op met een erkende rioolspecialist.

Verstopte afvoer

Het kan zijn dat u af en toe problemen hebt met de afvoer van de wastafel in bijvoorbeeld uw badkamer. Terwijl alle andere afvoeren goed functioneren. Het kan helpen om de sifon van deze wastafel open te draaien en goed schoon te maken. Of om de wastafel eens goed door te spoelen met heet water en soda.

Als dit niet helpt, kunt u het beste contact opnemen met ons servicenummer. Onze riooldeskundigen lossen het probleem graag voor u op. Bel direct met 010-300 91 92.

Meerdere verstopte afvoeren tegelijk

Als er meer afvoeren in uw huis niet goed werken of verstopt zijn, dan heeft u waarschijnlijk een groter probleem. Helemaal als er geen enkele afvoer meer werkt. Of als het water dat u op de eerste verdieping wegspoelt, op de begane grond weer uit een putje of toilet komt. Waarschijnlijk is dan het riool onder uw huis of in uw tuin verstopt. Ook kan het probleem bij het openbare riool liggen.

Om de juiste oorzaak te vinden, moet u het zogenaamde ontstoppingsstuk (laten) opgraven. Dat ligt rondom de perceelgrens, net op uw grond of de grond van de gemeente. In het ontstoppingsstuk is goed te zien waar een eventuele verstopping zit. Staat het vol water, dan zit het probleem in het openbare riool. Is het droog, dan zit er waarschijnlijk een verstopping in het riool in of rond uw huis.

In beide situaties zult u een rioolontstopper nodig hebben. U kunt 24 uur per dag contact opnemen met ons spoed nummer, 010-300 9192.